Se webinar-optagelse:
Webinar om ransomware

Afdæk din virksomheds samlede
robusthed og håndtering af ransomware

placeholder

Den 26. august 2020 afholdt Globeteam webinar om ransomware. Gik du glip af webinaret, så kan du hente en optagelse af det her.

I løbet af webinaret bliver du klogere på, hvordan du med afsæt i en helhedsorienteret tilgang kan etablere et bæredygtigt forsvar mod dette hastigt udviklende trusselsområde og således modne organisationen og beskytte det mest kritiske for forretningen.

På webinaret møder du Gorm Christiansen, som er førende cyber-ekspert på sikkerhedsområdet. Gorm indleder webinaret med en kort introduktion til Globeteams overordnede tilgang til håndtering af ransomware. Et meget centralt budskab er her, at det er bydende nødvendigt at anskue ransomware som en forretningstrussel – og ikke alene en IT-trussel. Håndteringen af ransomware kræver involvering og ansvarspådragelse i hele virksomheden.

Jesper Hanno Hansen, der har stor erfaring med at løfte organisationers IT-sikkerhedsniveau, zoomer efterfølgende ind på, hvordan man forhindrer at blive ramt ved at hærde sikkerheden i IT-miljøet og således gøre det svært for ransomware at blive afviklet. Og når angrebet sker, hvordan man kan begrænse skaden til et minimum af maskiner ved indbyggede værktøjer i Windows samt en holdningsændring i måden at administrere sikkerhed.

Målgruppe
Målgruppen for webinaret er alle, der har ansvar for sikkerheden i virksomheden.

Varighed
45 min.

 
 
 

Ransomware er en stadig større trussel

Ransomware-angreb mod virksomheder og myndigheder er ikke et nyt fænomen, men kompleksiteten og mængden af angreb betyder, at der er en voksende bekymring blandt erhvervslivets ledere, og det er ikke uden grund.

I løbet af de seneste år har der været indtil flere eksempler på danske myndigheder og virksomheder, der er blevet ramt af ransomware-angreb, hvor hackere har taget centrale IT-systemer som gidsel ved først at kryptere offerets data for siden at kræve løsesum for at frigive dem. Senest er der ligeledes eksempler på, at hackere truer med at gøre data tilgængeligt for offentligheden – dette som et yderligere pressionsmiddel.

Webinaret ”Sikkerhed/Ransomware” er det første i en række webinarer inden for temaet ”Work is not a place.


Om indlægsholderne

Alt Tag

Gorm ChristiansenGorm har for nyligt indgået samarbejde med Globeteam for at stå i spidsen for et nyt forretningsområde med fokus på cyber- og informationssikkerhed. Med mere end 20 års erfaring er Gorm en dedikeret sikkerheds- og forandringsleder. Gorm sad i en årrække som Cyberchef i Politiets Efterretningstjeneste, og heri agerede han administrativt og operativt i et særdeles komplekst og volatilt sikkerhedsmiljø. Tidligere har Gorm været IT-chef hos ATP og områdedirektør hos Deloitte. 

Alt Tag

Jesper Hanno HansenJesper er sikkerhedskonsulent hos Globeteam. Jesper har de sidste 10 år arbejdet med at sikre komplekse miljøer hos nogle af de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet. Han arbejder for tiden særligt med at løfte infrastrukturen hos en række kunder, så de kan opnå topkarakter hos diverse hackerfirmaer.

Jesper er Systems Security Certified Practitioner med speciale indenfor “blue team”, der arbejder med at holde hackerne ude og har forståelse for alle komponenter i infrastrukturen fra firewall til servere og klienter. Med teknologier som Kryptering med IPSec, Segmentering af Active Directory, autentifikation med Smart card m.m. har Jesper overblikket til at opnå det sikkerhedsniveau, der er målet for virksomheden.

Fakta

  • Ransomware er betragtet som en af de absolut største trusler mod virksomheders drift anno 2020
  • I de seneste 4 kvartaler er antallet af identificerede ransomware-angreb vokset med 56 %
  • I 2019 blev en virksomhed kompromitteret af ransomware hvert 11. sekund på globalt plan
  • Fra 2021 og frem er ransomware estimeret til årligt at koste virksomheder op mod 6,5 billioner kr.

Om webinarrækken

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet ”Work is not a place”.

For de fleste virksomheder har COVID-19 sprængt rammerne for, hvordan vi oplever en almindelig arbejdsdag, og har samtidig været med til at accelerere en udvikling, der fandtes i forvejen.

Men hvad er new normal? Og hvordan bygger din virksomhed en sikker digital arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter forskellige måder at arbejde på uden at give afkald på medarbejdernes mulighed for nemt og hurtigt at få adgang til virksomhedens systemer og data. Indholdet på webinarrækken vil give et bud på det.

Hver måned tilbyder vi en række forskellige webinarer, som giver dig den nyeste viden inden for temaerne:

Sikkerhed, netværk, produktivitet og adoption.

Du kan læse mere om webinarrækken her.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com