Se optagelser fra webinar om Cyber-sikkershed

På dette webinar fortæller vi, hvordan du kan løfte vidensniveauet i jeres organisation med et aktivt online, gamified læringsmiljø

Gik du glip af webinaret om cyber-sikkerhed?

Nu kan du se eller gense webinaret "Styrk jeres kompetencer indenfor cyber-sikkerhed", som Globeteam afholdt den 19. januar. Du udfylder blot formularen. Herefter modtager du en e-mail med videooptagelser og præsentation fra webinaret.

I takt med at kompleksiteten af cyber-trusler fortsat stiger, er der behov for nem, hurtig og kontinuerlig adgang til relevant og tidssvarende undervisningsmateriale, som kan hjælpe med at transformere nuværende IT-faglige ressourcer til også at besidde unikke kompetencer inden for cyber-sikkerhed. Med andre ord sikre, at I som organisation altid er opdateret på de seneste trusler og de mest effektive metoder og værktøjer til at undgå dem.

Traditionelle kurser er en del af svaret, når medarbejdere skal uddannes, men hvordan kan man træne hele organisationen, finde det skjulte talent og samtidig have kontinuerligt adgang til træningsmateriale 24/7? Hør om Globeteams tilgang og hvordan du kan løfte vidensniveauet i organisationen i et aktivt online, gamified læringsmiljø.

Målgruppe: Målgruppen for webinaret er alle, der ønsker et kompetenceløft i forhold til cyber-sikkerhed for at kunne sikre aktionsbaseret risikostyring, krav til leverandører og forstå kompetencerne i organisationen.

Webinarets indhold

På webinaret vil du møde Boye Vanell og Jesper Hanno Hansen fra Globeteams cyber- og sikkerhedsteam. De vil fortælle, hvordan vidensniveauet indenfor cyber-sikkerhed kan løftes, og den tilegnede viden bevares ved kontinuerligt at have adgang til virtuelle labs miljøer. På webinaret ser vi på de seneste trusler og fortæller, hvordan organisationens kompetencer kan sammenholdes op imod MITRE ATT@CK framework. Vi viser også en demonstration af platformen og fortæller om use cases fra globale og offentlige kunder. Webinaret er del af en webinarrække om ”Work is not a place”

Om læringsmiljøet

Immersivelabs is a UK & US based company with a background from the intelligence domain, with a mission to combine the best from costly traditional classroom training and the effectiveness of online learning. Their unique platform empowers organizations to increase, measure and demonstrate human capabilities in every part of their cyber security. Se video: Immersive Labs Overview - YouTube 

Læs her om platformen, der løfter vidensniveauet om cybersikkerhed

Læs her, hvordan du kommer cybertruslerne i forkøbet


Om indlægsholderne

Alt Tag

Boye VanellBoye er senior sikkerhedsrådgiver i Globeteam og har over 22 års erfaring med cyber og national sikkerhed. Han har bevæget sig fra et teknisk udgangspunkt med fokus på systemimplementering og sikkerhedsarkitektur til de seneste år at arbejde med forretningsudvikling, sikkerheds- og forandringsledelse samt modning af organisationer gennem teknologier, processer og mennesker.

Boyes erfaring med læringsmiljøet kommer fra hans tid i Asien, hvor den digitale agenda er kulturelt adopteret og hurtig adgang til viden er blevet normen, og er drevet af det dynamiske trusselsbillede.

Alt Tag

Jesper Hanno HansenJesper er sikkerhedskonsulent hos Globeteam. Jesper har de sidste 10 år arbejdet med at sikre komplekse miljøer hos nogle af de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet. Han arbejder for tiden særligt med at løfte infrastrukturen hos en række kunder, så de kan opnå topkarakter hos diverse hackerfirmaer.

Jesper er Systems Security Certified Practitioner med speciale indenfor “blue team”, der arbejder med at holde hackerne ude og har forståelse for alle komponenter i infrastrukturen fra firewall til servere og klienter. Med teknologier som Kryptering med IPSec, Segmentering af Active Directory, autentifikation med Smart card m.m. har Jesper overblikket til at opnå det sikkerhedsniveau, der er målet for virksomheden. 

Om webinarrækken

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet ”Work is not a place”.

For de fleste virksomheder har COVID-19 sprængt rammerne for, hvordan vi oplever en almindelig arbejdsdag, og har samtidig været med til at accelerere en udvikling, der fandtes i forvejen.

Men hvad er new normal? Og hvordan bygger din virksomhed en sikker digital arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter forskellige måder at arbejde på uden at give afkald på medarbejdernes mulighed for nemt og hurtigt at få adgang til virksomhedens systemer og data. Indholdet på webinarrækken vil give et bud på det.

Hver måned tilbyder vi en række forskellige webinarer, som giver dig den nyeste viden inden for temaerne:

Sikkerhed, netværk, produktivitet og adoption.

Du kan læse mere om webinarrækken her.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com