Webinar

Optagelser fra Microsoft Teams Adoption webinar

Få inspiration til at tage næste skridt i brugen af Microsoft Teams og udnytte platformens fulde forretningsmæssige potentiale

placeholder

Gik du glip af webinaret om Microsoft Teams Adoption?

Nu kan du se eller gense webinaret om adoption og effektfuld forretningsorienteret udvikling af virksomhedens brug af Microsoft Teams og Microsoft 365. Du udfylder blot formularen. Herefter modtager du en e-mail med videooptagelser og præsentation fra webinaret.

COVID-19 fik mange af os til at rykke overraskende hurtigt på M365 og Teams. Det var en brændende platform, vi kunne alle se den, vi var forandringsparate og risikovillige i ekstrem grad – og det lykkedes!

Vi holder masser af Teams møder, og spørger man virksomhederne svarer de fleste, at de bruger Teams hele tiden, og at brugen af Teams allerede er i top. Ud fra vores erfaring er det dog ofte langt fra virkeligheden. 

I de fleste virksomheder er der stadig masser af uudnyttede muligheder i Teams og M365 og dermed også store ikke-realiserede gevinster at hente og det helt uden yderligere investeringer. Generelt er der rigtig meget ”communication” og overraskende lidt ”collaboration” i den måde, de fleste benytter Teams og M365 på. 

Webinaret er del af en webinarrække om ”Work is not a place”

 

På webinaret bliver du:

- Inspireret til, hvordan du kan bringe din Teams og M365 implementering og brug videre med aktiv involvering af IT-organisationen, ledelsen og brugerne.

- Opdateret på, hvordan andre virksomheder håndterer denne ”revitalisering” af Teams og M365.

- Beriget med konkrete metoder, værktøjer og gode råd til, hvordan du selv kan komme videre med den effektfulde implementering, adoption og brug af Teams og M365 i DIN virksomhed!

Målgruppe:  Målgruppen for webinaret er beslutningstagere, ledere, projektledere, forandringsagenter og HR-ansvarlige, der arbejder med digital kommunikation og samarbejde som projektdeltagere eller som daglige brugere.

Alt Tag

Bo Overgaard-Høifeldt


På webinaret vil du møde Bo Overgaard-Høifeldt, som er en højt kvalificeret Globeteam-konsulent med mange års erfaring inden for brugeradoption og change management i relation til blandt andet Microsoft Teams og Office 365. 

Bo har gennemført adoption projekter hos såvel offentlige som private virksomheder og driver i dag en erfa-gruppe om Microsoft Teams. Han er ligeledes forfatter til en lang række artikler om emnet samt en e-bog om, hvordan du opnår effektfuld kommunikation og samarbejde med Teams og Office 365. 

Bo har i sin tilgang et skarpt analytisk øje for sammenhængen mellem forretningen og IT. Bo kan med andre ord være med til at sikre, at det, der planlægges, også er optimalt set fra et ikke-IT-teknisk synspunkt, og at implementeringen får optimal forretningsmæssig effekt de rigtige steder. 

Om webinarrækken

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet ”Work is not a place”.

For de fleste virksomheder har COVID-19 sprængt rammerne for, hvordan vi oplever en almindelig arbejdsdag og har samtidig været med til at accelerere en udvikling, der fandtes i forvejen.

Men hvad er new normal? Og hvordan bygger din virksomhed en sikker digital arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter forskellige måder at arbejde på uden at give afkald på medarbejdernes mulighed for nemt og hurtigt at få adgang til virksomhedens systemer og data. Indholdet på webinarrækken vil give et bud på det.

Hver måned tilbyder vi en række forskellige webinarer, som giver dig den nyeste viden inden for temaerne:

Sikkerhed, netværk, produktivitet og adoption.

Du kan læse mere om webinarrækken her.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com