Produktivitet og sikkerhed

Optagelse af webinar om Microsoft Modern Management Windows enheder

Hør hvordan I forenkler implementering og administration, forbedrer sikkerheden og samtidig sikrer bedre slutbrugeroplevelser og lavere omkostninger i en hverdag med hybride arbejdspladser

placeholder

Gik du glip af webinaret om Microsoft Modern Management Windows enheder?

Nu kan du se eller gense webinaret. Du udfylder blot formularen. Herefter modtager du en e-mail med videooptagelse og præsentation fra webinaret.

De seneste 12 måneder har bevist, at vi i sandhed lever i en transformativ verden.  

Organisationer skal forholde sig til en hverdag med hybride arbejdspladser og fleksible arbejdsformer, hvor medarbejderne enten arbejder hjemme, på virksomhedens lokation eller andre steder - og udfører deres job ved hjælp af både virksomheds- og personlige enheder.

Fra virksomhedens side er der derfor behov for en øget og detaljeret kontrol over enheder og brugere samtidig med en bedre integration til sikkerheds- og identitetssystemer. Netop på dette punkt skiller Microsoft Endpoint Manager sig ud (se Gartner’s Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tool).

Med “modern management” værktøjer som Microsoft Endpoint Manager er jeres organisation i stand til at administrere og supportere en bred vifte af forskellige enheder og endda 3. parts produkter og de brugerbaserede scenarier, som passer jeres organisering bedst. 

Denne diversitet i administrationen giver jer mulighed for at reducere kostbar tid for IT-afdelingen og for brugerne, så medarbejderne til fulde kan koncentrere sig om produktivitetsskabende aktiviteter, mens IT kan opnå kontrol og styring med enheden, sikkerheden og brugernes anvendelse af og adgange til systemer. 

Webinaret er del af en webinarrække om ”Work is not a place”

Om webinaret

Modern Management giver jer mulighed for at forenkle implementering og administration, forbedre sikkerheden, give bedre slutbrugeroplevelser og lavere omkostninger for jeres Windows-enheder (fra stationære PC’er til Surface Hubs og HoloLens). 


På dette webinar bliver du klogere på, hvordan du med afsæt i Microsoft Endpoint Manager kan styrke effektiviteten i din styring og administration af Windows 10 enheder, samtidig med at du bibeholder tilgængeligheden hos brugerne. Alt dette uden at sætte udrulning, opdateringer eller generel administration over styr eller for den sags skyld slække på sikkerheden. Indlægsholderne er Simon Hartmann Eriksen og Nagip Ameti. 
Agenda på dagen er:
- On-boarding via Autopilot
- Sikkerhed med cloud managed enheder
- Traditionel vs. modern management
- Applikationsudrulning uden grænserMålgruppe: Målgruppen for webinaret er beslutningstagere, IT-chefer, digitaliseringskonsulenter, arkitekter samt dem der arbejder med device management.

placeholder

Simon H. Eriksen

Simon Hartmann Eriksen har over 10 års erfaring med design, drift og support af Windows klienter med særligt fokus på Modern Endpoint Configuration Manager(SCCM), Intune, Autopilot, Cloud Management Gateway og pakkeudrulning. 

Med stigende fokus på sikkerhed har Simon gennemført flere implementeringer og workshops omkring Microsoft Defender ATP og Cloud App Security. Simon’ spidskompetence er Microsoft Modern Management.

placeholder

Nagip Ameti

Nagip Ameti har mere end 10 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder – såvel offentlige som private. 

Gennem sine mange år i IT-branchen har han opnået erfaring med mange forskellige teknologier, heriblandt: SCCM CB, Windows Server, Windows Client XP, Win 7 og Win 10 (inkl. opgradering fra Win 7 til Win 10), ADDC, Microsoft Office, Citrix, Altiris og Office 365 og har haft roller som konsulent, projekt ansvarlig, systemadministrator, driftsansvarlig og teamleder. 

Om webinarrækken

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet ”Work is not a place”.

For de fleste virksomheder har COVID-19 sprængt rammerne for, hvordan vi oplever en almindelig arbejdsdag og har samtidig været med til at accelerere en udvikling, der fandtes i forvejen.

Men hvad er new normal? Og hvordan bygger din virksomhed en sikker digital arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter forskellige måder at arbejde på uden at give afkald på medarbejdernes mulighed for nemt og hurtigt at få adgang til virksomhedens systemer og data. Indholdet på webinarrækken vil give et bud på det.

Hver måned tilbyder vi en række forskellige webinarer, som giver dig den nyeste viden inden for temaerne:

Sikkerhed, netværk, produktivitet og adoption.

Du kan læse mere om webinarrækken her.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com

Cookies