Webinar

Se optagelse fra webinar om parathed til at afprøve nye teknologier og metoder i sagsbehandlingen

Hør hvordan Syddjurs Kommune har nyttige og dyrekøbte erfaringer med at afprøve nye teknologier i samspil med kendte it-værktøjer. Og få indsigt i, hvad det kræver af parathed, og hvordan din organisation kan undgå faldgruber.

placeholder

Gik du glip af webinaret, som blev afholdt d. 22. april 2021, kan du se det her.

Syddjurs Kommune er blandt de kommunale frontløbere, når det gælder afprøvning og indførsel af nye teknologier til at understøtte sagsbehandlingen og opgaveløsningen. Målet er at skabe nytte for medarbejdere og borgere, der skal opleve øget kvalitet og mere smidig sagsbehandling.

Hør erfaringerne – fra den store ambition, til at få klarhed over opgaven og styre den igennem uforudsigelige og omskiftelige rammer, frem til nu, hvor Syddjurs Kommune har gennemført forandringsprocessen og skal tage næste skridt.

Talere på webinaret: Digitaliseringskonsulent Sofie Lykke Sørensen og systemansvarlig for procesplatform og dataspecialist Nicklas Pape Healy, begge fra Syddjurs Kommune, samt forretningskonsulent i Globeteam Inge Bograd. Per Andreasen, ligeledes fra Globeteam, faciliterer webinaret.

Målgruppe for webinaret: Du er leder eller digitaliseringskonsulent, og sidder primært med det forretningsmæssige og organisatoriske ansvar for digitalisering. Og så har du interesse for at afprøve nye teknologier til at forbedre understøttelsen af jeres arbejdsprocesser i organisationen.

Webinaret er en del af webinarrækken om: Optimering og digitalisering af processer

Om webinaret:

På webinaret fortæller Syddjurs Kommune om deres nyttige og dyrekøbte erfaringer med at afprøve nye teknologier i samspil med kendte it-værktøjer, senest i et ambitiøst projekt med at få en avanceret procesplatform til at understøtte beslutninger, processer og lovgivning i sagsbehandlingssystemet. 

Få indsigt i, hvad det kræver af parathed på flere niveauer - og ikke mindst hvordan din organisation kan undgå faldgruber, som Syddjurs har oplevet eller været tæt på, fx så kompleksiteten bliver overkommelig, så medarbejderne får tilstrækkelig støtte til adfærdsændringen og man rammer det rigtige niveau i procesunderstøttelsen. 

Agenda for webinaret:

- Velkomst, ved Per Andreasen fra Globeteam
- Hvad forstår vi ved parathed? Kort introduktion, ved Inge Bograd fra Globeteam
- Syddjurs Kommunes erfaringer – hvad har de gjort og hvad har de lært? ved Sofie Sørensen og Nicklas Healy fra Syddjurs Kommune
- Hvornår er det for alle og ikke kun for frontløberne? Ved Sofie, Nicklas, Inge og Per
- Dialog og spørgsmål fra deltagerne

placeholder

Sofie Lykke Sørensen

Sofie Lykke Sørensen er digitaliseringskonsulent i Digitalisering og projektledelse i Syddjurs Kommune. Hun arbejder med digitaliseringsprojekter, og har i den konkrete case fungeret som projektleder.

LinkedIn-profil

placeholder

Nicklas Pape Healy

Nicklas Pape Healy sidder i Social og Familie i Syddjurs Kommune, og er systemansvarlig for den procesplatform, der er kernen i den konkrete case, samt dataspecialist med dyb indsigt i de data og arbejdsprocesser, som teknologierne understøtter.

LinkedIn-profil

placeholder

Inge Bjørn Bograd

Inge arbejder som rådgiver, projektleder og operationel konsulent hos Globeteam og fungerer som sparringspartner for både ledelse og medarbejdere i digitaliseringsprojekter og ved implementering af teknologi.

LinkedIn-profil

placeholder

Per Andreasen

Per er forretningskonsulent hos Globeteam, og arbejder i krydsfeltet mellem forretning og digitalisering – og helst når projekterne involverer brug af ny teknologi. Per arbejder både med strategi og forretningsanalyser samt med implementering af konkrete løsninger.

LinkedIn-profil

Om webinarrækken:

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet “Digitalisering og optimering af processer”

For hvordan tager man de næste store skridt i digitalisering og optimering af processer? Det spørgsmål og mange flere forsøger vi at besvare i løbet af en webinarrække, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam.

I Globeteam har vi et helhedssyn på, hvordan man bedst muligt optimerer og digitaliserer processer. Vi kalder det “Digitaliseringens cyklus“, hvor udbyttet eller gevinster oftest kun opnås, hvis man tænker hele cirklen rundt. Med en blanding af kundecases og ekspertindlæg vil vi på de kommende webinarer lave nedslag i hele eller dele af “Digitaliseringens cyklus” og enten komme med vores egne løsningsforslag eller lade eksterne fortælle om deres erfaringer med at digitalisere og optimere processer.

Du kan læse mere om webinarrækken her

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com