Produktivitet og sikkerhed

Optagelse af webinar om Microsoft Modern Management mobile enheder

Hør hvordan I forenkler implementering og administration, forbedrer sikkerheden og samtidig sikrer bedre slutbrugeroplevelser og lavere omkostninger i en hverdag med hybride arbejdspladser

placeholder

Gik du glip af webinaret om Microsoft Modern Management mobile enheder?

Nu kan du se eller gense webinaret. Du udfylder blot formularen. Herefter modtager du en e-mail med videooptagelse og præsentation fra webinaret.

De seneste 12 måneder har bevist, at vi i sandhed lever i en transformativ verden.  

Organisationer skal forholde sig til en hverdag med hybride arbejdspladser og fleksible arbejdsformer, hvor medarbejderne enten arbejder hjemme, på virksomhedens lokation eller andre steder - og udfører deres job ved hjælp af både virksomheds- og personlige enheder.

Fra virksomhedens side er der derfor behov for en øget og detaljeret kontrol over enheder og brugere samtidig med en bedre integration til sikkerheds- og identitetssystemer. Netop på dette punkt skiller Microsoft Endpoint Manager sig ud (se Gartner’s Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tool).

Med “modern management” værktøjer som Microsoft Endpoint Manager er jeres organisation i stand til at administrere og supportere en bred vifte af forskellige enheder og endda 3. parts produkter og de brugerbaserede scenarier, som passer jeres organisering bedst. 

Denne diversitet i administrationen giver jer mulighed for at reducere kostbar tid for IT-afdelingen og for brugerne, så medarbejderne til fulde kan koncentrere sig om produktivitetsskabende aktiviteter, mens IT kan opnå kontrol og styring med enheden, sikkerheden og brugernes anvendelse af og adgange til systemer. 

Webinaret er del af en webinarrække om ”Work is not a place”

Om webinaret

Modern Management giver jer mulighed for at forenkle implementering og administration, forbedre sikkerheden, give bedre slutbrugeroplevelser og lavere omkostninger for jeres mobile enheder. 


På dette webinar kigger Bo Snitkjær Nielsen og Thomas Gregersen på Endpoint Manager til styring og administration af mobile enheder med et delfokus på sikkerhed. Du bliver klogere på, hvordan du sikkert og effektivt kan administrere mobile enheder baseret på Android eller iOS, og hvordan du med fordel kan administrere flere brugere på samme device.
Agenda på dagen er:
- Automatisk on-boarding af iOS og Android enheder
- Styring af apps fra App Store og Google Play
- Sikkerhed med cloud managed enheder, herunder singe sign-on, integration med Conditional access og sikring af virksomhedsdataMålgruppe: Målgruppen for webinaret er beslutningstagere, IT-chefer, digitaliseringskonsulenter, arkitekter samt dem der arbejder med device management.

placeholder

Bo Snitkjær Nielsen

Bo Snitkjær Nielsen har i en lang årrække arbejdet som løsningsarkitekt, rådgiver og udførende konsulent inden for en bred vifte af infrastruktur til bl.a. produktions-IT. 

Bo fokuserer på at skabe overblik over drifts- og forretningsprocesser samt dataflows for at forstå kundens problematikker og ønsker med det formål at vælge den rigtige løsningsarkitektur, der sikrer den for kunden rigtige grad af sikkerhed og automatisering og dermed stabil drift. 

Bo beskæftiger sig ligeledes med avanceret troubleshooting samt rådgivning om valg af leverandører. 

Bo har de sidste par år været engageret i projekter med implementering, styring og administration af komplekse 3. parts enheder i et modern management setup. 

placeholder

Thomas Gregersen

Thomas Gregersen har siden 2007 arbejdet med mobility som løsningsarkitekt, rådgiver og udførende konsulent. 

Han har erfaring fra en lang række af Danmarks største virksomheder både inden for det offentlige samt i produktion, logistik og healthcare, hvor kunden har haft behov for hjælp til at standardisere, automatisere og udføre udrulning og opdateringer af op til flere tusinde Android-, iOS- samt Windows CE/Mobile-devices. 

Thomas arbejder med management af mobile enheder på de fleste EMM (MDM / UEM / MAM) systemer og hjælper både med valg og opsætning af den rette løsning samt automatisering, drift, support og avanceret fejlsøgning på eksisterende løsninger. 

Om webinarrækken

Globeteam udbyder en række webinarer over temaet ”Work is not a place”.

For de fleste virksomheder har COVID-19 sprængt rammerne for, hvordan vi oplever en almindelig arbejdsdag og har samtidig været med til at accelerere en udvikling, der fandtes i forvejen.

Men hvad er new normal? Og hvordan bygger din virksomhed en sikker digital arbejdsplads med nye politikker og praksisser, der understøtter forskellige måder at arbejde på uden at give afkald på medarbejdernes mulighed for nemt og hurtigt at få adgang til virksomhedens systemer og data. Indholdet på webinarrækken vil give et bud på det.

Hver måned tilbyder vi en række forskellige webinarer, som giver dig den nyeste viden inden for temaerne:

Sikkerhed, netværk, produktivitet og adoption.

Du kan læse mere om webinarrækken her.

Globeteam A/S | Virumgårdsvej 17A - DK-2830 Virum | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com
Globeteam A/S | Vesterballevej 5 - DK-7000 Fredericia | Tlf.: +45 70 26 29 70 | www.globeteam.com

Cookies